Fina bilder på barnen!

Hejsan! Vad kul att ni fortsätter att hitta tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om saker som har med kläder och familj att göra. Som många av er redan vet om så nämnde jag ju det för ett tag sedan här på bloggen att vi i familjen nu hade bestämt oss för att anlita en fotograf här i Linköping som skulle kunna hjälpa oss med barnfotografering. Vi valde att efter många fina rekommendationer från både er läsare och från bekanta här i Linköping vända oss till bröllopsfotografen Photo by Josefin Boman. Hon erbjuder även barnfotografering och det var ju verkligen det som vi ville ha då vi inte har lyckats få några riktigt fina bilder på barnen.

Och så rätt alla hade! Hon var verkligen superduktig, både med kameran och med barnen och med oss föräldrar! Vi är verkligen så himla nöjda med hur bilderna blev och jag kan absolut varmt rekommendera henne till alla er som behöver en fotograf till ert bröllop eller ifall ni, precis som oss, helt enkelt vill fånga lite bra minnen när det kommer till just era barn. Hur som helst så tänkte jag att jag skulle ta och lägga in en länk här i inlägget så att alla ni, som nu kanske är intresserade av att anlita Photo by Josefin Boman, kan klicka er direkt vidare till hennes egna sida här på nätet där ni finner portfolio och prisuppgifter och massa annat som jag inte kommer att gå in på i det här inlägget. Ifall ni nu har några som helst frågor eller funderingar kring detta så är det bara att ni hör av er nere i kommentarerna och så ska jag försöka att svara så snabbt som möjligt! Jag hoppas nu att ni får en riktigt fortsatt bra vecka allesammans!